Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Izmena linija 6 i 6a

Autobusi na linijama 6 i 6a od 26. septembra u 15 časova do 28. septembra u 14 časova saobraćaće delimično izmenjenom trasom zbog manifestacije "Dunavske noći", saopšteno je iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Nik Vujičić posetio školu "Milan Petrović"

Pored toga što je u subotu uveče u velikoj sali SPENS-a poznati svetski motivacioni govornik Nik Vujičić govorio pred više hiljada Novosađana, istog dana u prepodnevnim časovima posetio je školu za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović", gde je razgovarao sa učenicima i roditeljima.

Kacin: "Vojvođansko pitanje ostaje otvoreno"

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da će vojvođansko pitanje ostati otvoreno sve dok se ne obezbedi odgovarajuća politička, administrativna i ekonomska autonomija Vojvodine.

Nik Vujičić večeras na Spensu

Svetski poznati motivacioni govornik, Australijanac Nik Vujičić, prvi put će se predstaviti Novosađanima, za koje će večeras, od 19 sati, održati motivaciono predavanje u Velikoj sali Spensa.

Vojvodina zbog budžeta ide na Ustavni sud

Šef poslaničkog kluba Saveza vojvođanskih Mađara u Skupštini Srbije Balint Pastor ocenio je da su predložene izmene Zakona o budžetskom sistemu protivustavne, kao i da predstavljaju "veliku zamku" za Vojvodinu.

"Parada srama" možda u Novom Sadu

Savez veterana Srbije razmotriće narednih dana organizovanje protesta veterana "Parada srama" i odlučiti da li će biti te manifestacije, izjavio je danas u Novom Sadu predsednik Skupštine tog udruženja Neđo Antonić.

Vek postojanja osnovne škole na Salajci

Multimedijalnom priredbom gde će Vuk Stefanović Karadžić biti prikazan kroz godine, večeras će u velikoj svečanoj sali biti završena trodnevna proslava sto godina postojanja osnovne škole "Vuk Karadžić" na Salajci.